Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Η πρώτη πράξη χτύπησε κέντρο. Η μήνυση παίρνει το δρόμο της


Η μήνυση της Ντόρας Κρητικοπούλου κατά  Γ.Παπανδρεου και Γ.Παπακωνσταντίνου για τα εγκλήματα της εσχάτης προδοσιας και εξαπάτησης εκλογέων,και την οποία συνυπέγραψαν 283 Ελληνες και Ελληνίδες,  διαβιβάστηκε με επιτυχία από τον Αρειο Πάγο στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.
Παράλληλα ζητείται και η άρση της βουλευτικής ασυλίας του ΓΑΠ προκειμένου να δικασθεί από τα Ποινικά Δικαστήρια για το έγκλημα της εξαπάτησης εκλογέων.
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ
Στη συνέχεια, όλα θα κριθούν από το αν υπάρξει πρόταση 30 βουλευτών για να ξεκινήσει η ποινική διαδικασία στη Βουλή και αν θα υπάρξει στη συνέχεια ο αριθμός των 151 βουλευτών που απαιτείται για να σταλούν οι προδότες στο Ειδικό Δικαστήριο.
Δειτε ΕΔΩ- το Δελτίο Τύπου για την εξέλιξη της μήνυσης απο τη Ντόρα Κρητικοπούλου.
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ: Κρατάτε επαφή με το site και διαδίδετε συνέχεια τις εξελίξεις γιατί, το πιο κρίσιμο σημείο είναι η μυστική ψηφοφορία που απαιτεί 151 ψήφους στη βουλή για να στείλουν τους προδότες στο ειδικό δικαστήριο και, εάν το θάψουν εκεί θα σημαίνει ότι ολόκληρη η βουλή αποτελείται από προδότες.
Για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εξελιξεις στείλτε το e-mail η  το κινητό σας (για sms) στο kritikopoulou@letmefree.gr με θέμα “Ενημερωση”
Δείτε και τα διαβιβαστικά:



Πηγή:http://letmefree.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου