Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η κυβέρνηση βάζει την Ελλάδα στο Αγγλικό Δίκαιο

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Reuters, τις οποίες αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα XrimaNews, η συγκυβέρνηση Παπαδήμου έχει συμφωνήσει να υπαχθούν στο Αγγλικό Δίκαιο τα ομόλογα του PSI. Μάλιστα το Reuters εμφανίζει τον Έλληνας ΥΠΟΙΚ να ...

είναι αισιόδοξος για την πορεία των συζητήσεων. Το δίκαιο το οποίο θα ισχύσει για τα ελληνικά ομόλογα, ήταν ένα από τα θέματα που επέμεναν σθεναρά...οι τραπεζίτες. Αντιλαμβανόμαστε πιστεύουμε όλοι τι θα συμβεί αν φύγουν από το ελληνικό Δίκαιο και τα ελληνικά δικαστήρια τα ομόλογα προς τους ιδιώτες τραπεζίτες.

Η Ελλάδα, χωρίς καν να έχει αποφασίσει ο ελληνικός λαός σχετικά, ακυρώνεται οριστικά και όχι μόνο δεν θα έχει κανένα χαρτί στα χέρια της να πιέζει στο μέλλον, αλλά θα παραδοθεί ολόκληρος ο ελληνικός λαός στα ξένα συμφέροντα και στις κυρώσεις που θα του επιβάλλουν οι δανειστές.
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει και η ιστοσελίδα XrimaNews, δυστυχώς, αν οι πληροφορίες αυτές επαληθευτούν, δηλαδή αν η ελληνική κυβέρνηση απεμπολήσει το ελληνικό Δίκαιο, τότε θα ρισκάρει το μέλλον ολόκληρης της Ελλάδας.
Αναρωτιόμαστε, αν κάποιο κόμμα από την συγκυβέρνηση θα διαφωνήσει επιτέλους με την παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας στους τραπεζίτες...

hassapis-peter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου