Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΟΣ! Ή Πώς το κούρεμα του 50% στην πραγματικότητα δεν είναι ούτε 17% !!!

Διαβάστε και φρίξτε για τις αποφάσεις που πήρανε χτες οι ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗΔΕΣ, της ΕΕ. Με τυμπανοκρουσίες ανακοίνωσαν τα μεγάλα ΜΜΕ, ό,τι η ΕΕ αποφάσισε μια ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων κατά του χρέους και της τραπεζικής κρίσης. Τονίζει ότι ...
οι ιδιώτες πιστωτές, όπως τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες θα παραιτηθούν από το ήμισυ των απαιτήσεών τους έναντι της Ελλάδος. Η Μέρκελ παρουσιάζεται ως ήρωας και σωτήρας του ευρώ και της ΕΕ, ενώ στην....
πραγματικά πρόκειται για ΑΓΡΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ, ειδικά απέναντι στους Έλληνες.

Με μια πιο προσεκτική εξέταση, φυσικά, θα διαπιστώσουμε ότι δεν λύθηκε το πρόβλημα, αλλά μόνο μετατοπίστηκε και πάλι στο μέλλον. Κορυφαία η δήλωση της Merkel,ότι το χρέος της Ελλάδας μειώνεται μέχρι το 2020, από 170 αυτή τη στιγμή σε 120 τοις εκατό του ΑΕΠ! Αυτό είναι όλο; Αυτό είναι γελοίο, μετά από εννέα χρόνια; Και 120 τοις εκατό παραμένει πολύ υψηλό, θα πρέπει να κατέβει κάτω από 80%, ώστε η χώρα να μπορέσει να ανακάμψει.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ 2020 ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΉΜΑΣΤΑΝ ΤΟ 2009!!!!!!!!!!

Στην Ελλάδα πρέπει να συμβεί κάτι ΆΜΕΣΑ. Το κράτος φαλίρισε και οι άνθρωποι υποφέρουν από τα μέτρα λιτότητας και την οικονομική κατάρρευση. Επιπλέον, το 2020 δεν θα υπάρχει ούτε η ΕΕ ούτε το Ευρώ. Η παγκόσμια κυβέρνηση θα έχει καθιερωθεί με ένα παγκόσμιο νόμισμα. Αυτό επιδιώκουν φυσικά.

Στη συνέχεια,λένε, το ταμείο διάσωσης EFSF θα αυξήσει τα αποθεματικά του από € 440 δισεκατομμύρια στο 1 τρισεκατομμύρια. Το ποσό αυτό είναι ούτως ή άλλως ανεπαρκές. Απαιτείτε τουλάχιστον 2,5 τρισεκατομμυρία, αν λάβουμε υπόψιν μας και τις υπόλοιπες χώρες προς πτώχευση.

Δηλαδή την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, το Βέλγιο ακόμη και τη Γαλλία.

ΠΡΟΣΈΞΤΕ όμως πώς μας δουλεύουν. Μας λένε λοιπόν ότι οι ιδιώτες θα απαρνηθούν το 50% των απαιτήσεών τους. Ας εξετάσουμε προσεκτικά τους αριθμούς:

Η Ελλάδα έχει 350 δις ευρώ χρέους. Εκ των οποίων 70 δισεκατομμύρια από τη λεγόμενη Τρόικα, αυτά τα δάνεια δεν επηρεάζονται από το κούρεμα. Από τα υπόλοιπα 280 δισεκατομμύρια τα 75 δισεκατομμύρια είναι από την ΕΚΤ (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα), τα οποία επίσης ΔΕΝ κουρεύονται. Έτσι, περίπου 205 δισ. ευρώ του χρέους υπόκεινται σε "κούρεμα". Έχουμε λοιπόν 50 τοις εκατό, μας κάνει ελαφρώς κάτι πάνω από 100 δισ. που η Ελλάδα θα γλιτώσει.
100 δισεκατομμύρια από τα 350 δισ. ευρώ χρέος είναι στην πραγματικότητα μόνο 28 τοις εκατό! Οπότε η κυρία Μέρκελ και οι υπόλοιποι ψευτοηγέτες ΜΑΣ ΦΛΌΜΩΣΑΝ ΣΤΟ ΨΈΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!

Στη συνέχεια θα πρέπει να ξέρετε ακόμη, σε αυτούς το χρέος των 200 δισεκατομμυρίων που υπόκεινται στο κούρεμα, συμπεριλαμβάνονται 35 δισεκατομμύρια από τα ελληνικά συνταξιοδοτικά ταμεία. Δηλαδή, μειώνουν κατά το ήμισυ των Ελλήνων τα συνταξιοδοτικά αποθεματικά, συμβάλλοντας τα ίδια ταμεία στη διαγραφή μεγάλου μέρους του «χρέους» του ίδιου του κράτους. ΤΙ ΑΠΆΤΗ!

Έπειτα, υπάρχει και συνέχεια, οι ελληνικές τράπεζες κατέχουν περίπου 50 δισ. σε ομόλογα. Τελικά δηλαδή, μόνο 120 δισεκατομμύρια υπόκεινται σε κούρεμα, έτσι λασκάρουν την Ελλάδα μόνο κατά 60 δισεκατομμύρια από το συνολικό χρέος των 350, μείωση μόνο το 17 τοις εκατό και όχι 50, όπως είπε η Μέρκελ!!!

Η ΑΠΑΤΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Το κούρεμα θα αξιολογηθεί από τον χρηματοπιστωτικό τομέα «πιστωτικό γεγονός». Έτσι θα ενεργοποιηθούν τα (CDS), κα οι πιστωτές μας θα εισπράξουν την απώλεια από το κούρεμα.

Τι σημαίνει αυτό; Οι πιστωτές ΔΕΝ χάνουν τίποτα ή πολύ λίγο, γιατί έχουν αντικαταστήσει την απώλεια. Έτσι δεν χρειάζονται κροκοδείλια δάκρυα και ευχαριστίες προς τις τράπεζες ότι ήταν τόσο γενναιόδωρες και θυσιάστηκαν....

Η αλήθεια είναι ότι δέν δόθηκε λύση πάλι. Απλά κούρδισαν την ωρολογιακή βόμβα να σκάσει λίγο αργότερα....

http://kerberos-hellas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου