Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Arsenal Soccer Schools στο Λουτράκι

Επίσημη παρουσίαση στις 15 Ιουνίου στο Sport Camp
Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ένα διαφορετικό ταξίδι, ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου της Arsenal, ξεκινάει στο Λουτράκι. Η ποδοσφαιρική ακαδημία του Π.Α.Ο. Λουτράκι αρχίζει τη συνεργασία της με την Arsenal Soccer School, τη κορυφαία ποδοσφαιρική σχολή. Η επίσημη παρουσίαση της νέας σχολής θα γίνει την 15 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας στο Sport Camp το απόγευμα στις 18:00.

Η Ακαδημία του ΑΟΛ δημιουργήθηκε το 2005 και αυτήν την στιγμή απαριθμεί 120 ενεργά μέλη. Συμμετέχει ανελλιπώς στα τοπικά πρωταθλήματα, όπως και σε διάφορα τουρνουά που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, καταλαμβάνοντας πάντα τις πρώτες θέσεις, απόρροια της οργανωμένης δουλειάς που γίνεται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Εκεί θα βρεθεί ο Λάκης Παπαϊωάννου, τεχνικός διευθυντής των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα και scout της Arsenal FC στη νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και ο Adam Day προπονητής της South East Europe Arsenal Elite Academy, ενός πρωτοποριακού προγράμματος της Arsenal FC για τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά δεδομένα, στην οποία προπονούνται τα ποιο ταλαντούχα παιδιά της Νοτιοανατολικής, και έχει ως σκοπό να τροφοδοτήσει την ακαδημία του Λονδίνου με την επόμενη γενιά «Κανονιέρηδων».

Οι ακαδημίες του Π.Α.Ο. Λουτράκι θα λειτουργήσουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του SPORT CAMP και θα φιλοξενούν παιδιά από 5 έως 16 ετών. Η δουλειά της εξαιρετικής προπονητικής ομάδα μετά την παρουσία της στο σεμινάριο προπονητών της Arsenal τον Αύγουστο και η παρακολούθηση της Σχολής από τον Λάκη Παπαϊωάννου και τους ανθρώπους των Arsenal Soccer Schools εγγυώνται μια επιτυχημένη πορεία.

Το σύνθημα των Arsenal Soccer Schools είναι «Play the Arsenal Way» («Παίξε με τον τρόπο της Άρσεναλ»). Πρέπει να δίνουμε τη δυνατότητα στους νεαρούς παίκτες να εκφράζονται ελεύθερα και πάνω από όλα, να αναπτύξουμε δημιουργικούς και τεχνικά καταρτισμένους παίκτες που να πιστεύουν στον εαυτό τους.

Δώρα Ιωακειμίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου