Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Δεν θα περάσει η κάρτα του πολίτη, φώναξαν χιλιάδες ορθόδοξοι Έλληνες

Την πρόθεσή του να αγωνιστεί κατά της κάρτας του πολίτη και να μην την παραλάβει ΠΟΤΕ, εξέφρασε το ορθόδοξο ποίμνιο, με τη μαζική του συμμετοχή στο συλλαλητήριο κατά της κάρτας του πολίτη, που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Συντάγματος.(Κυριακή, 06 Φεβρουάριος 2011)
Σύμφωνα με μετριοπαθείς υπολογισμούς, πάνω από 10.000 Έλληνες, με γαλανόλευκες στα χέρια, συγκεντρώθηκαν μπροστά στη Βουλή, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην εξουσία ότι θα αντισταθούν στην αριθμοποίηση του ανθρώπου και ότι δεν σκοπεύουν να υποδουλωθούν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και στην παγκόσμια διακυβέρνηση.
Στους συγκεντρωμένους απευθύνθηκαν μεταξύ άλλων οι Αρχιμ. π. Σαράντης Σαράντος, εφημέριος Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου, ο Ηγούμενος της Ιστορικής Μονής Εσφιγμένου Αγ. Όρους, κκ. Μεθόδιος, ο αρχιμανδρίτης π. Παύλος Ντανάς, ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ο εκδότης του περιοδικού «Ρεσάλτο» Θύμιος Παπανικολάου και ο αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ Σαρώφ στο Τρίκορφο Φωκίδας.

απο: http://greeknation.blogspot.com/search?updated-max=2011-02-08T11%3A11%3A00%2B02%3A00&max-results=40

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου