Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠO ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ

Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.
Οι προδότες έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.
Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «ανθρωποειδή υπό κατηγορία για εσχάτη προδοσία». Αυτός είναι ο «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι όσων τους ακολουθούν.
Αυτός είναι ο πυθμένας της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 11/01/2011 στη Χαλκίδα όπου θα καταθέσει ο μηνυτής Δημήτρης Αντωνίου

1 σχόλιο:

 1. Ας ελπίσουμε οτι
  1) η ειδηση ειναι αληθης
  2) η μηνυση δεν σκαλωσει σε δικονομικα τερτιπια και τυπικα κωλυματα
  3) η βουλευτικη ασυλια-ασυδοσια δεν ισχυει στην περιπτωση αυτη (της Εθνικης Προδοσιας). Ας εχουμε την αποψη καποιου εγκριτου νομικου....

  Σε καθε περιπτωση, φαινεται οτι καποιοι τολμουν να αντισταθουν στη νεα χουντα της παγκοσμιοποιησης, της κυβερνησης των ξενων πρακτορων και των παγκοσμιων λαμογιων, με πραξεις. Ας τους ακολουθησουμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή